Anmäl dig nu!

Hela Värmland skramlar!

Hela Värmland skramlar – en konsert till förmån för människor på flykt

Varje dag kommer ensamkommande flyktingbarn och trasiga familjer till Sverige och Värmland. Samtidigt är det många som behöver hjälp på plats i flyktinglägren i och kring Europa. Många är vi som känner att vi vill hjälpa. Tillsammans är vi starka. Varenda krona räknas.

Tisdagen den 20 oktober samlas delar av den värmländska musikbranschen för att samla in pengar och visa solidaritet för människor på flykt.

Med Hela Värmland skramlar vill bjuda på en kväll fylld av bra musik, tänkvärda ord och mycket värme och kärlek.  Alla som medverkar ställer upp gratis och biljettintäkterna går till FN:s flyktingorgan, UNHCR.

–  Vi är mycket stolta och glada över det engagemang vi mött hos alla som vill medverka i Hela Värmland skramlar. Det är en härlig manifestation för medmänsklighet och visar att vi alla kan bidra till människor på flykt, säger Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande.

Medverkande artister är bl. a. Broken Door, Christer Sjögren, Christina Gustafsson, Ida Hallquist, Janne “Flash” Nilsson, Magnus Stinnerbom, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Anette Lövtangen, Alexandra Larson, Britta Forsberg & Magnus Lindkvist, Oscar Nyström, Pia Pihlgren. Husband under ledning av Stig Lindell och stråkar från Wermland Opera.

Värdar för kvällen är Björn A Ling och Johan Östling.

När: 20 oktober, klockan 19.00 till cirka klockan 22.15 Var: Karlstad CCC, Karlstad Congress Culture Centre Kostnad: 195 kr. Biljetterna köper du via ticnet.se eller på Scalateatern.

Hela Värmland skramlar arrangeras av Karlstads kommun tillsammans med Sida, Visit Karlstad, Great Event of Karlstad och Information Design.